Колко струва ламинат с шумоизолация от удар?

Ако искате да поставите ламинат, със сигурност ще се интересувате от цените на различните подове. В тази статия ще научите какво може да струва ламинат с шумоизолация и защо определено трябва да сравнявате.

Значително по-скъпи с ударна шумоизолация?

Със сигурност се питате: Не е ли много по-скъп ламинатът с шумоизолация от удар, отколкото без изолация? Разбира се, шумоизолацията от удар причинява леки допълнителни разходи, които обаче са поносими. С оглед на значително подобрения комфорт на живот чрез шумоизолация от удар, трябва да помислите дали ламинат без изолация наистина има смисъл.

  • Прочетете още - Полагане на ламинат с шумоизолация от удар
  • Прочетете още - Ударна шумоизолация в ламинат с подово отопление
  • Прочетете също - Компенсирайте неравностите в ламината с шумоизолация

Висок ценови диапазон

Когато сравнявате различни ламинати с въздействаща звукоизолация, ще откриете, че ценовите разлики са частично значими: докато благоприятните варианти вече са достъпни за десет евро на квадратен метър, струва висококачествени продукти 20-30 евро, разбира се, има по-скъпи ламинати. Може да се заключи, че качеството на различните ламинати с изолацията на удара също се отклонява значително?

Ясно е, че не всички ламинати са веднага. Тъй като е трудно за вас предварително да проверите качествата на различни ламинати, трябва да обърнете внимание на прегледите и опита: докато е лесно да се играе в интернет, трябва да получите впечатление за продукт въз основа на прегледи от други Клиенти в бизнеса, например в магазина за хардуер, съветва се от служителите. Скъпият ламинат не винаги е по-добрият.

Не е важна само цената

Но освен цената, трябва да играят роля и други критерии, когато става въпрос за закупуване на ламинат с шумоизолация от удар:

  • Оптиката
  • Здравината
  • Дълголетието

В допълнение към тези критерии, колко лесно се полага ламинатът също играе роля: Въпреки че изолацията на ударния звук е интегрирана в повечето варианти, така че не е нужно да извършвате допълнителна работна стъпка, все още има ламинати, където ударният звук изолацията трябва да се монтира отделно. Когато купувате, обърнете внимание не само на разходите, но и на други критерии.

Съвети и трикове Сравнете цените на различните ламинати с ударна звукоизолация, за да получите общ преглед. Това ви улеснява в избора за или срещу определен продукт. Когато правите сравнения, е полезно, ако можете сами да разгледате ламинатите - може да попаднете на красиви снимки в интернет.