Какво обръщате внимание при изграждането на сглобяема къща?

Ако сте взели решение за изграждане на предварително сглобяема къща, трябва да се организира и реши до хода. За да ви дам преглед на това, което трябва да бъде организирано, ние събрахме следната статия за вас.

Собствеността

Първата стъпка към новата къща е изборът на имота. Това трябва да се побере индивидуално за вашите нужди. Тя трябва да бъде възможно най-централна или може да бъде по-далеч? Колко голяма трябва да бъде; Нуждаете се от градина? Разбира се, решенията като това зависи и от цената. Предимството на изграждането на сглобяема къща е, че имате най-опитен партньор с вашия сглобяем доставчик на къща, който също ви съветва за въпроси на собствеността.

  • Също така прочетете - какво трябва да обърнете внимание при закупуването на сглобяема къща?
  • Също така прочетете - ползите от био-сглобяема къща
  • Прочетете също - какво да обърнете внимание при отдаване под наем на сглобяема къща?

Важно е също така, че имотът има както вода, газ, телефон и всички други, необходими връзки. Особено с отдалечена земя, този критерий трябва да бъде проверен, тъй като последващата настройка на тези връзки може да бъде правилно скъпа.

Друго предимство на завършената конструкция е, че тя може да бъде построена и върху неравна земя. Това е преди всичко фактът, че цената на дървените носители и "пластир" стените са по-лесни от огромното строителство и следователно не е необходима такава основа.
Това, разбира се, увеличава избора на възможни партиди.

С точен план до местоназначението

Имате имота и сега? След контакт със специализирана сглобяема къща, планирането на къщата ви се случва. Тук е важно да знаете точно това, от което се нуждаете и планирате "луксозно оборудване" като мазе или консерватория от самото начало. Това улеснява значително планирането на разходите и финансирането.

С помощта на контролен списък, който изпълнява вашите нужди и решения в по-късната къща, планирането е по-лесно: работа стъпка по стъпка през списъка си и определете какво ви трябва и къде може би парите могат да бъдат запазени.

Планиране на разходите

Тъй като една къща обикновено е най-голямата инвестиция в живота на нормална печалба, разходите трябва да бъдат планирани точно. Обърнете внимание на описанието на строителството и производителността: това води до обхвата на услугите, вида и качеството на строителните материали, както и степента на оборудване; Така че трябва да ви погледнете по-отблизо.

Но не само разходите и самите ползи, но и сигурността на плащането играе роля: не извършват авансови плащания, това са основно несигурни.

Строителният договор е основата за изчисляване на разходите: добри съвети са също толкова важни, колкото всякакви собствени капитал. Колкото повече те могат да си позволят, толкова по-нисък интерес и по този начин общите разходи. Тъй като официално рекламираните, благоприятни лихвени проценти обикновено се прилагат само за около 60% от стойността на недвижимите имоти, другите 40% трябва да плащат като себе си.

Колко време отнема строителството?

След създаването на подробен план на сглобяемата къща, производство и строителство. И точно там има голямо предимство на финала: частите могат да бъдат направени във фабриката в рамките на няколко дни, структурата обикновено се извършва за 1-2 дни. Само вътрешността се извършва, както с "нормална" къща, около 8-12 седмици.

Допълнителни услуги като изба удължават фазата на строителството: средно три седмици по-дълго е необходимо за задаване на това. Затова не само трябва да изчислите с общото, средно време на строителство, но и с личната си къща.

Резюме

Така виждате: с помощта на задълбочено планиране на времето и разходите, строителният процес на сглобяема къща е значително улеснен. Ако сте наясно какво точно трябва да проучите документите като спецификациите или договора за строителство и да изберете най-благоприятния начин за финансиране, да спестите пари и можете да планирате по-добре пари.

Следният преглед илюстрира основните точки, които трябва да имате предвид при изграждането на сглобяема къща, отново:

  • Изберете подходящо, както вече е свързано с инфраструктурния парцел
  • Изисква необходимите услуги с помощта на контролен списък
  • Описание на строителството и обслужването, както и договора за строителство
  • Изберете най-добрия възможен начин на финансиране; Справедливостта е много полезна
Съвети и трикове с компетентен сглобяем доставчик на къща, имате надежден партньор за точно обсъждане и планиране на всички споменати точки; Процесът на строителство след това управлява квази, както сам по себе си.