бели зъби, красиви къдрици и ... Boris entup разкрива своята тайна за красота

Един от най-важните мъже зад кулисите на модната седмица Берлин е Boris entup. Като "ръководител на грим" той е за създаване и изпълнение от около 1.000 изглежда отговорна. Еха! Въпреки грим маратона, професионалистът на грим има време за интервю с нас. За щастие! Boris entup дори ни е предал своята частна мистерия за красота ...

Кариерата му започва Борис с класическо образование като стилист за коса. За това той се премества от спокойния мемминген (Шабия) в големия град Мюнхен. След това той сграбчи много грим знания - "на работа" в квази, като магьосник на известните художници за коса и грим. Веднага след това той смее скока в самостоятелна заетост.

Смелостта му е полезна: от 2007 г., Борис вторичен ръководител е Mercedes Benz Fashion Week Berlin за Maybelline New York. Това означава: той планира и с екипа си гримът за многобройните модни предавания, които по време на седмицата на модата над сцената или. надминавам. Освен това, разбира се, той все още поставя още една ръка и прави безброй модели.

Модните предавания са изключително стресиращи дни за Entup за Boris. И накрая, всеки грим трябва да бъде перфектен и направен във времето - без значение колко малко време остава между шоуто или кои високи температури преобладават в областта на задната страна. Освен това все още има журналисти, които биха искали да поискат професионално грим между няколко въпроса или да предизвика съвети за красота. Точно като нас. Въпреки това, ние я направихме улеснал Boris entup: началото на изреченията дойде след нас ...

1. Никога не бих оставил косата си напълно кратка ... Хм, бих го направил. Но не сега. Защото обичам къдриците си! (Проучете се)
2. В моята баня в момента е най-важното ... Продуктите на "санкции". Това са малки бутилки с пипети. Просто вземам малко хиалурсуирум и две капки HB5 (хидратиращ B5, anm.д.R.) Серуми, ако мисля, че ще трябва да получа допълнителната светкавица след дванадесет часа работа. Това са в момента моята абсолютна красота тайна, моя майстор. Това е невероятно: просто нанесете и "woosh" изглежда добре!

В допълнение, мисля, че пастата за зъби е много важна, защото те правят красиви бели зъби и бих искал да имам нещо наистина добро. Белите зъби са много важни за мен!

© Getty Images

3. Никога не излизам от къщата ... Панталони. (смее се)
4. Без следващия топ модел на Германия не мога да живея, защото ... Тогава ще бъда много по-малко в Ню Йорк, Лос Анджелис, Рио де Жанейро, Сао Пьоло или Сингапур ... Моята доброта, бях много по пътя! Бих ми липсваше това вече. Аз също работят по седмицата на модата в Ню Йорк, но GNTM е интензивно време за пътуване за мен, което ме вдъхновява много забавно и мога да дам важните неща на момичето. Междувременно, мога да ви подкрепя в действията ви и да стана много хубава задача.
5. Хайди Клум и аз ... работят заедно завинаги.
6. Волфганг Джоп е ... Луд смешно, вълнуващо и творческо.
7. Ако трябва да дам на всяка жена козметичен продукт ... Ще бъде "цветът татуст" (от maybelline new York, anm. д. червен.) Защото можете просто да направите всичко. Просто се прилагайте към клепача с пръстите си, държи 24 часа и е супер прост. За мен винаги е важно: постигане на най-голям ефект възможно най-лесен!
8-ми. Радвам се, че съм човек, защото ... Не е нужно да компенсирам. Добре, пейджингът трябва да бъде и с мен.
9. Най-тежката красота, която може да даде на жените ... Опитайте грима на китката на пулса. И: да се направи след рисуване. Този грим след лятото, есента и зимата тип е напълно погрешно!
10. Най-скучния въпрос, който някога е бил поставен ... Така че, скучното не е въпрос, защото мога да отговоря на това, което искам. Както и при политиците. И аз също мога да отговоря на безинтестични въпроси, така че все още има интересен принос. Най-често срещаният въпрос обаче е: "Какви са цветовете на лятото на лятото?"
11. Най-доброто нещо за седмицата на модата Берлин е ... Екипът, екипният дух, който имаме. Ние работим 15 часа всеки ден, правим над 1.000 грима за четири дни до 700 до 800 модела. Обикновено човек работи като гримьор да сам. Те също са много собствено сорт човек, тези гримьорски артисти.

Тук обаче работя с три отбора на десет души. И целият екип се е увеличил заедно. Заедно "скали" Ние гледаме тук след два часа и половина, трябва да сте слепи. Когато работя в Париж, това е различно. Тъй като имам четири до шест часа за поглед и мисля: какво правя с цялото време?"Моят грим е най-красивият, когато се прави в минута и след това излизате след това.