Украсете елхата в бяло - най-добрите идеи

Коледно дърво, украсено в бяло, не само изглежда елегантно и качествено, но и подчертава коледната атмосфера около дървото. Можете да намерите най-добрите съвети за вашето бяло коледно дърво в нашата публикация.

Бялото като основен цвят

Когато украсявате коледно дърво, винаги трябва да има основна цветна тема. Тук бялото е много подходящо, тъй като внася много елегантен външен вид и същевременно зимна нотка в стаята.

  • Прочетете също - Украсяване на коледното дърво, разбира се - най-добрите идеи
  • Прочетете също - Кога да украсите коледното дърво?
  • Прочетете също - Коледни елхи от хартия - креативни идеи

Среброто е особено подходящо като контрастен цвят за бялото дърво. Той оживява донякъде монотонното бяло и в същото време добавя ярки и блестящи акценти към дървото.

Особено в много светли или много селски помещения (използвани на външен вид), можете да направите дървото да се откроява още по-ясно, като използвате изкуствен сняг или боя с ефект на замръзване. Това не винаги е подходящо за всички стаи и стилове на обзавеждане, но често се вписва много добре. Изкуственият сняг и боя с ефект на замръзване често се предлагат от специализирани търговци на дребно за малко пари.

Дали пръскате само върховете на клоните или голяма част от дървото зависи от останалата част от дизайна. С живите коледни елхи обаче трябва да внимавате с този тип декорация - повечето дървета не го приемат много добре.

Бяло синьо

Светло, много студено синьо също е добра комбинация. Подобно на среброто, той е добре прилягащ контрастен цвят на доста равномерното бяло. В допълнение, той хармонира доста добре с блестящото сребро.

Използвайте такива контрасти пестеливо и не правете дървото твърде "цветно ". Тук са достатъчни индивидуални, внимателно поставени ефекти.

Плътност на декорацията

С бялото коледно дърво трябва да украсите малко по-плътно, отколкото с други цветни теми, за да постигнете ясен визуален ефект. С бяло украсеното коледно дърво украсата е на преден план, дървото с тъмнозеленото умишлено заема задна седалка.

Имайте това предвид, когато избирате декорации за коледни елхи - те ще се нуждаят от малко повече, отколкото бихте купили в противен случай. Когато избирате, опитайте да използвате някои интересни материали и поставете бялото и среброто в правилното съотношение.

Съвети и трикове Белите панделки или буйни лъкове могат да се появят на бяло коледно дърво. Мразови топки или изкуствени ледени висулки също работят доста добре като декоративни елементи на бяла елха.