Тъй като е загубил семейството си, този човек помага на другите по невъобразим начин днес

Поведението на този човек беше наистина странно. Но когато сервитьорката разбра какво всъщност прави, тя се разплака.

В наши дни не виждаме често някой просто да помага. По-скоро сме скептични към онези, които не се държат така, както очакваме, и създаваме подозрение. Същото се случи и с сервитьорка в Юта, САЩ. Един ден, когато мъж влезе в ресторанта, където жената работеше, и попита за сервитьорка, която е самотен родител, тя намери молбата за много странна. Но тя все пак я последва и седна на мъжа на маса.

Когато осъзна какво всъщност прави мъжът, той отново го няма. Ето защо тя сега се обръща към обществеността в трогателна публикация във Facebook.

„Днес срещнах ангел. Вие влязохте в един Denny's, в който работя в Юта. Попитахте ме, ‘Мога ли да имам сервитьорка, която е необвързана...

Публикувано от Love What Matters в петък, 1. Април 2016 г

Днес срещнах ангел. Дойдохте в Денис в Юта, където аз работя. Попитахте ме: „Мога ли да имам сервитьорка, която е самотна майка?“?"Мислех, че това е много странно, но в крайна сметка те поставих в царството на Кристал. Седяхте там два часа и просто гледахте хора. 7 семейства влязоха и хапнаха, докато бяхте там и платихте всичките им сметки. Около 1.Похарчихте хиляда долара за хора, които дори не познавахте.
Попитах: „Защо правиш това?„Току-що казахте:„ Семейството е всичко. Загубих моята.„Гледайки те в очите, докато казваше това, почти ме разплака (затова си тръгнах толкова бързо). Начинът, по който се криех, избухнах в сълзи, защото очите ти бяха толкова пълни с болка.
Просто исках да знаете, че вашата сервитьорка Кристъл преди това е живяла в дом със сина си и е спестявала всяка стотинка, за да си купи истински дом. Сметката ви беше 21,35 долара и получихте 1.Наклонени 500 долара. Само заради вас тя може да се премести в новия си дом през следващата седмица, само заради вас 7 семейства са се хранили безплатно.
Кристал ми каза, че предишната вечер е поискала чудо и Бог те е изпратил. Напуснахте, преди някой от нас да успее да ви благодари. Надявам се да прочетете това, защото наистина сте прекрасен човек и сте откраднали сърцата ни от всеки от нас. Благодаря.

Странният гост също открадна сърцата ни. И наистина се надяваме, че не само тази новина ще достигне до него, но и че ще намери щастие в живота.

Също така на gofeminine: Най-красивият цитат за цял живот