, защото майка й има рак, това семейство решава нещо много смело

Лесли е омъжена за трети път, привлича пет деца заедно със съпруга Уилям и тя има рак на яйчниците. Но това ви прави силни и семейството ви още по-силно.

Като Лесли на 22. Септември 2014 г. се управлява, като си спомняте лекарите тумор, който е приблизително толкова голям като футбол. Туморът е злокачествен. Това е рак. Въпреки че лекарите са сигурни, че могат да премахнат всичко от тумора, заради безопасността и по този начин ракът не се връща, Лесли трябва да се подложи на химиотерапия.

"Един от първите неща, които майка ми каза, че ще загуби косата си" припомня дъщеря кимура в интервюто със стандарт.нетна. - Казах й, че не е нужно да излизаш сам!"Защото това, което майката Лесли не подозираше по това време, всеки един от седемте членове на семейството ще обръсне главата си заедно с нея.

Много специален жест. Защото за жените на семейството на Шепърд косата им е светилище. Всяка четири дълга коса, носена дълга коса. Те имат косата си, наречена своята супер сила или говориха за силата на косата. И очевидно силата наистина живее в косата си. Защото тя я е завала повече от преди.

© Стандарт.нетна

Дори преди Лесли да не успее косата поради химиотерапия, семейството организира "бръснач" под мотото: скоро е новото черно (на немски: плешиво е новото черно). "Настроението в деня в къщата беше уникално, положително и брифинг", помни отец Уилям. И въпреки че шестте здрави шипати са вкусили преодоляване, резултатът е велик.

На 17-ти. Февруари Лесли ще получи шеста и последна химиотерапия. Дотогава тя все още е дълъг път. Но тя знае повече от всякога, че може да разчита на подкрепата на семейството си. И тя също така знае, че във всички лоши неща винаги е нещо положително. Просто трябва да го разпознаете!"

За Лесли и нейното семейство, положителното е за рак, че всички те са се приближили по-близо. Най-накрая те станаха общност и биха могли да приложат своите различия, които понякога са били трудни, както каза 14-годишният Фостър в интервюто. Ще продължите да се борите заедно с болестта и ще се насладите на споделените си часове.

Кратко видео за Sheppards и тяхното грандиозно действие ви виждат тук: