Обявени повече подробности: Robin Williams, извършил самоубийство

Робин Уилямс твърди, че не е оставил сбогом на семейството си

След шокиращите новини от актьора на актьора Робин Уилям, по-нататъшни подробности за обстоятелствата на внезапната му смърт са известни: според новината на знаменитостите "TMZ", Оскар и петкратния победител за златни глобус ("Доброто ще лова" ') са обесили. Беше в понеделник следобед (11. Август) безжизнен в къщата си в Калифорния. Прощалното писмо не трябва да напуска 63-годишното, пише.

Говорител на Холивудската звезда обясни в официално изявление: "Робин Уилямс отиде от нас тази сутрин. Той страда от тежка депресия. Това е всичко трагична и внезапна загуба за нас. Сега семейството желае тяхното поверителност да се спазва в това трудно време, за да могат да скърбят за любим човек."

Последните новини Robin Williams Робин Уилямс наследници спорят за имот

Робин Уилямс листа със Zak (31), Zelda (25) и Коди (23) три деца. Жена му Сюзън Шнайдер, с когото е бил женен за три години, обясни на "Ню Йорк Таймс": Тази сутрин загубих съпруга си и най-добрия си приятел. Светът е загубил прекрасен човек. Сърцето ми е разбито. Ако го помним, не смъртта му трябва да бъде фокусът, а безбройните мигове на радост и смях, които ни е дал."