Кой фототапет е подходящ за скосен покрив?

Мащабните фототапети в никакъв случай не са табу под наклонени тавани, но са предизвикателство, защото фототапетът не трябва да намалява пространството, а да го увеличава оптически. Добрият избор и мотиви, адаптирани към наклонения таван, придават на стаята специален чар.

Какво трябва да се има предвид при наклонени тавани?

Не всички склонове на покрива са еднакви. Има различни ъгли на наклон, евентуално противоположни наклони на покрива или капандура или прозорец в наклона на покрива.

За да украсите наклонения таван с фототапет, трябва внимателно да проверите ефекта на същия, тъй като след като е на стената, може да сте похарчили пари ненужно, тъй като ефектът от фототапета върху наклонения покрив не трябва да бъдете подценени.

Кой фото тапет за коя стая?

Детската стая се превръща в бърлога

Най-простият дизайн е в детска стая. Тук децата така или иначе предпочитат определени герои, приказки или комични герои. Има много забавни и весели детски стенописи. С фототапет като този стаята на всяко дете се превръща в пространство за преживяване, в което играта е забавна.

Холът под покрива

Тук се търсят изгреви и залези. Фототапетите като естествена стена също изглеждат страхотно под наклонен покрив. Или можете да внесете това островно усещане във вашия хол или тишината на планинския пейзаж. По този начин вие давате на жилищното пространство повече пространство с различна пространствена перспектива.

Спалнята с наклонен таван

С фототапета за спалнята стаята трябва да излъчва успокояваща атмосфера, която насърчава добрия сън. Фантастични залези, звездно небе или самотен плаж ви канят да мечтаете.

Кухнята с наклонена стена

Всичко, което изглежда свежо, работи в кухнята. Пресни плодове, сладкиши или подправки. Настоящата кухненска тенденция е към уют с много топлина и пространство за индивидуалност.

Банята под наклонения таван

С фототапет можете да превърнете банята си в уелнес оазис. Усещането за Южно море, слънчевите плажове или сините лагуни са особено популярни за започване на деня. А вечер можете да се отпуснете небесно, да забравите стреса и притесненията.

Съвети и трикове Фототапетите се нуждаят от идеално гладка повърхност на стената. Всяка подутина, колкото и малка да е била, би могла да се види веднага на фототапета с най-висок гланц. Следователно тапетът с дървесен чип също трябва да бъде премахнат предварително.