Кои ръкавици са наистина топли? 5 крайни съвета срещу студени ръце

BRRRR стана студено! Зимата е официално пристигнала и с него времето на студените ръце. Сега ръкавиците трябва да бъдат! Но кои модели са наистина топли?

На сутринта към метрото, колоездене или обмислено пиене на коледния пазар - през зимата, ръцете ни са постоянни студени. Казваме ви кои ръкавици наистина се затоплят и какво трябва да обърнете внимание на покупката на ръкавицата.

1. Мажлото нещо пухкаво!

Дали ръкавиците поддържат топло, е основно върху преработения материал. Вълната се затопля, но тя може да надраска доста. По-добре са ръкавици от химически влакна. Особено топли ръкавици за държане на руно. Причината: пухкавият материал абсорбира тялото и го съхранява. В студено и влажно време, Fleecemodelle трябва да се носи с вградена мембрана, тъй като поддържа влажността от пръстите.

2. Облекло или елегантно?

Лоша новина за всички модни сигурност: буца ръкавици държат много по-топло от елегантни ръкавици с пръсти. Причината за това е въздухът, който се намира на ръкавици между пръстите. При ръкавици пръсти, отделните пръсти са разделени, повърхността на атаката за студения външен въздух е значително по-голяма.

3. Плета има своите граници

Отворените ръкавици заемат до известна температура сравнително топла, тъй като между шевовете има въздух. Но температурите падат под нулата streees по Целзий и се добавят дъжд или сняг, не се препоръчват фини плетачни ръкавици, докато те се навиват бързо.

4. Кожа по-скоро

Благородни кожени ръкавици, които седят като втора кожа, въпреки че зимно облекло визуално нагоре, но определено не пазят. Топла алтернатива на кожата, подобни на кожата, са с ръкавици с кожени или облицовани листа, облицовани с руно. Също така е важно тук: ръкавиците не трябва да са прекалено стегнати, в противен случай пръстите могат да се охладят бързо.

5. По-голям е твърде голям, отколкото твърде малък

Златно управление при покупка на ръкавици: пръстите на ръкавиците винаги купуват номер по-голям и определено опитайте! Тъй като ръкавиците са твърде стегнати или напрежението, вероятно все още на пръстите, студените ръце са предварително програмирани, защото изолиращият въздушен слой липсва. Ръкавиците също трябва да бъдат меки.
Нашият съвет: дръжки за ръкавици, в които така наречената контактна прежда е включена на върховете на пръстите. Чрез специалната прежда можете да използвате и вашия смартфон с ръкавици. Супер практично!

Заключение: Кой иска да бъде красив, трябва да замръзне!

Кльощави ръкавици, които изглеждат стилно и запазват топло, няма. По-топлите дръжте ръкавиците, толкова по-функционален и спортен изглеждат. Кой е естетиката по-важна от функционалността, така че трябва да бъде настроена на студени ръце!

Fancy още по-затоплящи зимни аксесоари? Тук идват 100-те най-красиви шапки!

Също така на Gofeminin: Beanies Trends 2017/2018: След това модните жени са луди сега!
© ASOS