Коя стена костюм е най-добре за сивите мебели?

Сивите мебели са абсолютно модерни - и те все още чакат практическо предимство: фината цветова схема отваря възможността да направи пространството по различни начини, или продължаващ по-запазен или свеж и щастлив. Ето защо, има и перфектна стена за сиви мебели, но богата селекция за създаване на различни атмосфери. Търсите най-доброто!

Как бихте искали: хладно или топло?

Някои собственик на жилище предпочитат страхотния свеж като вид "здравей буд" за всички жители и посетители. Сивите мебели предлагат отлична основа за такива прохладни стени като светлосин, тюркоаз и чисто бял. Особено тъмно сиво обзаведени стаи се възползват от този свеж оптичен вятър!

  • Също така прочетете - коя стена боя отговаря най-добре на белите мебели?
  • Също прочетете - коя стена боя костюми най-добре на тъмните мебели?
  • Също така прочетете - Feng Shui: Коя стена боя е най-добре за спалнята?

Ако предпочитате да донесете повече топлина в апартамента си напротив? След това изберете топли цветове на стената като красиви пясъчни пинти или силни земни цветове. Тъмните тонове винаги трябва да бъдат в комбинация с ярки цветове, така че стаята да не е твърде тъмна.

Цветовете жълти, оранжеви и сьомга създават силен контраст с сивите мебели, почти като прожектор за ценното съоръжение. Но не забравяйте да изтриете твърде големи зони в тези звуци, в противен случай техните мебели стават твърде много на заден план.

Грей за стените - не е скучно?

Някои собственици сиво мебели също решават да изтрият стените си в сиви тонове. Важно е в този случай да се използва много различно сиво, така че да се създаде контраст между устройството и стената, например чрез смесване малко зелено или синьо.

В допълнение, препоръчително е да прикрепите мащабни модели на стената, така че да не работи толкова монотонно. Какво ще кажете за флоралните мотиви в технологията на шаблона или технология за изтриване на флота в няколко сиви градации?

Поставете цветни акценти с деко артикули като подови лампи, възглавници или снимки. Силни, червени, зелени или сини цветови тампони пробиват монотонността и ценности на стаята им оптично.

Съвети и трикове съчетават сивите си мебели с дървени зони, за да донесете приятна топлина на четирите стени. Дървесът излъчва много по-жив през сивото "рамкиране"!