Кой доставчик на готови жилища е правилният?

Ако искате да построите сглобяема къща, няма да дойдете около въпрос: кой доставчик е подходящ за мен? Това решение не винаги е лесно, защото подборът на сглобяеми къщи, сам в Германия, е огромен. Следващата статия трябва да ви помогне с това решение.

Какъв вид къща бихте искали да построите?

За да ограничите избора на потенциални доставчици на по-малък кръг, трябва да знаете какъв вид сглобяема къща е вашият любим: дали дърва конструкция или масивен вариант, независимо дали жив блок или разширителна къща; Всеки доставчик е специализиран в конкретни или многобройни типове.

  • Също така прочетете - как мога да създам префикс вече предварително?
  • Също така прочетете - как да се създаде бариера сглобяема къща?
  • Прочетете и - самостоятелната къща като сглобяема къща

Почти всяка готова компания вече е експертно в областта на енергоспестяващите къщи. Така че, ако решите за дизайн, който придава особено значение на устойчивото производство на енергия, вие сте добре посъветвани в повечето случаи.

Ако обърнете внимание на близостта?

Важен критерий в решението за една компания също е ваш място: Ако изберете доставчик, който е добър, но е премахнал производствения си плот 300 километра от вашия имот, ще бъдат таксувани огромни транспортни разходи. Затова можете най-добре да разберете за сглобяемите компании във вашия район; Ако можете да посрещнете идеите си, толкова по-добре.

Разберете предварително

Изграждането на къща е голямо решение за клиента, което в много случаи влияе на целия живот. Ето защо също е огромно да имаме компетентна сглобяема къща настрани. Вие не само ще ви посъветвате и ще ви информирате за самата строителство, но и за всички интереси около къщата. Те могат да бъдат, например:

  • Избор на имота
  • Допълнителни разходи от Baaamt до съоръжение
  • Дизайн на имота, например с градина
  • Мода на финансиране
  • Проектиране на строителния договор

Именно защото вашата сглобяема местност доставчика е интегрирана в почти всички детайли на вашия дом, трябва да се информирате предварително: да имате приятели или познати, които вече са направили добри преживявания с конкретен доставчик? Доставчикът има добри отзиви в интернет? Това вече може да бъде от решаващо значение, че сте на правилния адрес.

Тя трябва да бъде немска компания?

Който изгражда къща, често мисли: "Какво разумно е там само в Германия."Това е Dallying View тези дни; Със сигурност все още има черни овце в тази индустрия, вътрешни и чужди. В Полша, например, много компании от немски кредитополучатели са се заселили, тъй като има много нужда от нови сгради.

Тези компании, независимо дали са немски смущения или не, са се адаптирали към по-ниските коефициенти на цените в Източна Европа, но обикновено работят в обичайното високо качество. Ако разберете за това и дори можете да намерите подходящ доставчик, можете да спестите хиляда евро. Чешката република също е истински връх на вътрешността.

Съвети и трикове Сглобяемият доставчик на жилище трябва да бъде съчувствен от самото начало, в противен случай има неприятно чувство за дълго време. Не забравяйте да разберете за втория източник за доставчика.