Коя решетъчна рамка е най-подходящата за вас?

Изборът на летвени рамки е голям. Ценовият диапазон варира от 20 евро до няколкостотин евро. Но коя решетъчна рамка е най-подходяща за вас лично? Изброихме няколко функции, на които трябва да обърнете внимание.

Когато избирате решетъчна рамка, трябва да вземете предвид няколко фактора:

  • Прочетете също - Решетъчна основа: Какъв размер трябва да купите?
  • Прочетете също - провиснали рамки с решетки - какво да правите?
  • Прочетете също - Разглобяване на решетъчната рамка - Ето как се прави
  • пари
  • Вашият матрак
  • Твоето тегло
  • Комфорт

По-нататък ще обясним отделните точки.

Колко пари искате да похарчите?

Един от най-важните критерии при вземане на решение за покупка винаги е цената. Можете да получите евтини решетъчни рамки от само двадесет евро. Ако изберете по-евтина летвена рамка, все пак можете да обърнете внимание на следното:

  • Колкото повече барове, толкова по-удобно: поне 20 бара са задължителни.
  • Регулируемостта на твърдостта е голям плюс, за да можете да регулирате ламелната рамка поотделно
  • Лентите трябва да бъдат направени от твърда дървесина, ако е възможно, така че да няма бор или смърч, тъй като меката дървесина се чупи по-бързо.

Какъв матрак имате?

Като цяло, широката пролука между первазите е кошмар за всеки матрак, тъй като частите се изстискват между первазите и материалът страда. Ето защо, особено за матраци от пяна или латекс, изберете междурелсие по-малко от 4 cm. Ако имате 5-зонов матрак, има смисъл да закупите 5-зонова решетъчна рамка; ако имате 7-зонов матрак, се препоръчва 7-зонова летвена рамка.

Колко тежиш?

Ако решетъчната рамка трябва да издържи голямо тегло, препоръчително е да се използва твърд вид дърво като дърво.Б. За да изберете бук и от друга страна, се препоръчва подсилена летвена рамка. Подсилените летвени рамки имат на места, които трябва да издържат на голямо тегло, напр.Б. в областта на таза, двойни хребети.

Колко удобно бихте искали?

Ако искате да четете в леглото, закуска или да гледате телевизия и иначе да прекарвате времето си в леглото, удобно легло е безопасен приоритет за вас. В този случай електрически регулируема рамка е само правилната. С дистанционно управление можете индивидуално да регулирате частта и краката, без да увеличавате леглото изобщо. Така че можете удобно да четете с повдигната глава и да се върнете назад или да поставите краката си по-високо, за да облекчите веригата.

Съвети и трикове е особено удобна, е относително новата плоча нарязана ръжда: на лентите са прикрепени плочи, които дават с всяко малко движение и по този начин гарантират оптимално усещане.