най-добрите в света спагети Arrabiata: Рецепта само за 20 минути

Фантазия за бърза паста, която е всичко друго, освен скучно? След това опитайте нашата флаш рецепта за Spaghetti Arrabiata Deluxe. Чудесно пикантно, леко остър и направен само за 20 минути.

Дясното Kohl Stamp, но няма желание да стоите в кухнята? Тогава днес определено е денят на юфка! Защото едва ли ястие успява толкова лесно и прави толкова щастлива, колкото парата от макаронени изделия.
Който вярва, че бързите ястия са скучни, той греши. Защото със специални съставки дори просният сос от юфка може да се трансформира в истинска луксозна храна.
Нашите топ 3 за много вкус: Сушени домати, каперси и черни маслини. Това трио носи непобедима подправка в соса със спагети. В комбинация с прясна (или сушена) чили създава най-добрите в света спагети Арбита.
Видео Съвет: Пълнени моцарела със сушени домати

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Spaghetti Arrabiata: Най-добра рецепта

За мен спагети Арбубиара е вечерята и магистрала, ако имам a) само малко време да готвя, б) не се чувстват като готвене или в) са забравили да пазаруват. Защото съставките, от които се нуждаете за съдбата, са гарантирани в доставката или. хладилник.
Лично аз купувам съставките в резерв, защото капсулите, сушени домати в петрол и маслини държат дълго в стъклото. В допълнение, домати от идват (на ароматни са егоерматици), доматено пюре, лук и чесън.
Съвет на мълния: Вече има прогнозна доматена паста, например със сезонни зеленчуци (идеални за болонен сос), босилек или чили. Пресните билки правят всичко по-добро! Пренасочва се и поръсена с щипка захар, сърдечната доматена паста в тестото сос работи като усилвател на вкус.
Да не би и: 4 гениални паста рецепти за мързеливи