малко пространство? Разходите за пространствени спестявания не струват много пари

Налични са пространствени спестявания, където липсва връзка между два етажа, но има малко място. Въпреки това, вашата мисия не е разрешена навсякъде, за достатъчно големи маршрути за бягство трябва да се погрижат. Цените за спестяващи помещения са разположени в долната част, включително специалист за изграждане, те не са задължително. Прочетете най-важното нещо за разходите и законовите разпоредби тук.

Пространствените спестявания не са маршрути за бягство

Космическата икономика обикновено не се счита за път за бягство, така че не са необходими стълби по DIN 18065. Това означава, че не е нужно да изпълнявате стандартите за необходимите стълби, но законодателят ограничава приложението.

  • Също така прочетете - цената на място в старческия дом
  • Прочетете също - Изградете сами пестящи място стълби - възможно ли е това?
  • Прочетете също - дървени стълби - имоти

Спестяващо място стълбище между два обитавани етажа е разрешено само като допълнително стълбище. Трябва да има непрекъснато стълбище с предписан максимален наклон и минимална ширина.

Това са цените за пестящи място стълби

Обикновено спестяващо място стълбище от магазина за железария или онлайн дискаунтера се предлага за по-малко от 200 EUR. Тези стълби са направени предимно от небоядисана иглолистна дървесина, като през повечето време е включен дори парапет. Максималното натоварване на теглото обаче е много ограничено.

По-усъвършенстваният дизайн струва повече: полузавъртащо пестящо пространство стълбище в шикозен външен вид е за по-малко от 1.000 EUR, но щранговете и парапетите не винаги са част от стандартните аксесоари.

Като цяло цените на космическите стълби са най-вече в трицифрената област, освен ако не искат особено благородни материали. Това са причините за ниската цена:

  • Пространствените икономики обикновено са стандартни продукти.
  • Стълбите се доставят като комплекти, самостоятелно събрание спестява пари.
  • Дизайнът обикновено се поддържа лесно.
  • Материалите са доста евтини и здрави като благородни и скъпи.

Цена пример за стая за спасяване на стая

Терасирана къща изисква достъп до таванското помещение, спасяването на помещението е правилното решение. Собственикът поръчва благоприятен комплект в интернет и се сглобява.

Преглед на разходите цена
1. Пространствено спасително стълбище 540 EUR
2. доставка 40 EUR
обща сума 580 EUR

Подготвителна работа от специалист в областта

По-голямата част от пространствената икономика, доставена в комплекта, могат да бъдат монтирани с слоеве с помощта на ръководство. Предвиденият за това отвор за таван трябва да бъде създаден от специалист, който следи статиката.

Съвети и трикове Едно икономично стълбище може да служи като единствен достъп до незаетия таван или таванско помещение. Тук този тип стълби се използва особено често.