Ако подносът на душа скърца: възможни причини

Скърцането на шумове при влизане в душ кабината е всичко друго, но не и приятно. Ако подносът за душ се люлее напред-назад, нещо не е наред. Има няколко възможни причини за такъв шум и строителни дефекти.

Когато подовете или душ поддоните скърцат и скърцат

Шумът при ходене по пода или стъпване в душ кабината наистина може да ви изнерви. Има няколко възможни причини за такива дефекти или досадни шумове. Често подобни шумове могат дори да са толкова досадни, че съквартирантите да се чувстват обезпокоени или възниква несигурност дали въобще трябва да се влиза в зоната под душа. Това е особено вярно, когато душ кабината леко се люлее напред-назад. Има няколко различни причини, поради които може да се издават шумове, когато стъпвате върху душа:

  • Също така прочетете - Federt и възможното лекарство
  • Прочетете също - душ кабина
  • Също така четете - покрийте тава за душ
  • Неравномерност в земната площ под душната тава
  • Дефекти или. Въздушна колона между тавата за душ или душ кабина и земята
  • Лоша обработка на хоросан (7,79 € в Amazon *) под тавата за душ
  • Влага в зоната на пода под душната тава
  • Термична атракция и лошо изпълнени стави
  • Повреда на земята

По индивидуалните причини за звуците

Често има неравномерност между пода и подложката за душ с прикрепването на душ, през която душната тава се движи леко и причинява шумове. Лекарство може да съществува само от подутината или. Получената въздушна колона е затворена, например с подходящ изолационен материал. Това обаче е много трудно, тъй като тавата за душ трябва първо да бъде разширена. Фалшиво прикрепване на тавата за душ или. Причината за шум също може да бъде причината за тяхната подструктура. Има и по-голямо усилие за елиминиране на звуците, ако ханотът под душната тава обработи дефектен или използван такова ниво. Отново, тавата за душ трябва да бъде отстранена и подземът е добре.

Влага и термична експанзия

Влагата също е често срещаща се причина в областта на душ. Тя създава под душа, когато уплътненията са дефектни. Също така в този случай ремонтът е възможен само чрез отстраняване и отстраняване на щетите. Термичното разширение може да се превърне в проблем, ако скърцащите шумове са причинени от недостатъчно гъвкави уплътнения в областта на душ кабината.