Ако направи ТОВА, до вас има човек с абсолютна мечта

Нека бъдем честни: истинският мъж-мечта не прилича непременно на Крис Хемсуърт или Чанинг Тейтъм. Вместо това той притежава някои качества, които лесно засенчват ясните знаменитости.

Ето десет неща, които жените обичаме за мъжете. И всеки, който има приятел, който прави тези неща, може да се смята за истински късметлия. Защото това прави истинския човек от мечтите:

1. Той те обича такава, каквато си

С всичките си грешки. Или трябва да кажем по-добре: ЗАЩОТО от тях. Защото той напълно обича вашите малки странности и кърлежи.

2. Винаги се радва да те види

Когато се срещнете, той ви хваща за миг здраво в ръцете си и ви целува - и то не толкова "небрежно ", а със сърцето си.

3. Той наистина харесва вашите приятели

Той не е от онези мъже, които обръщат очи, когато срещнете "вашите момичета ", за да се заблуждавате, отпивате просеко и си правите мръсни шеги. Тъй като те обича, той също харесва хората, които са близки и важни за теб, защото знае, че те са добри за теб.

4-ти. Той ви слуша - дори когато става въпрос за неща, които не го интересуват SOOOO

Ако приятел има скръб или говорите за проблеми на колега, той ще го запомни и искрено ще се грижи дали тя се оправя. Златно парче!

5. Винаги ви уважава

Дори ако нервите му бяха на ръба и той имаше пристъп на гняв, той никога нямаше да бъде неуважителен или зъл за теб. Дори и да е наистина ядосан, той никога няма да забрави, че ти си неговата принцеса.

6-то. Той те кара да се чувстваш невероятно

Неговият начин да те излъчва, тайно да те гледа, когато си в ума си, нежно да те погали по ръката, когато говориш помежду си - всичко това те кара да се чувстваш великолепен, секси, симпатичен и ценен.

7-ми. Той ви позволява да водите живота си така, както искате

Дори ако смята, че професионалните ви цели са доста странни, плановете ви за преустройство на апартамента са твърде розови и интересът ви към сутрешната йога не може да разбере: Той все още ви подкрепя във всичките ви цели.

8-ми. Той споделя странния ви хумор

Можете да се смеете на най-глупавите неща заедно. Хуморът свързва. Много.

9. Той идва на семейни тържества

Той наистина иска да опознае вашите родители и братя и сестри. Просто защото те са вашите корени и по този начин той научава повече за вас. Ето защо той дори идва на най-странните семейни тържества доброволно.

10. Той винаги би те защитил

Хайде каквото може: вампири, динозаври, чудовища: той винаги би те спасил. винаги.