Когато двойките са отделни: какво се случва с общия кръг от приятели?

Ами ако се раздели: е собствен кръг от приятели в два лагера? И кой от двете получава корен кръчмата?

Когато една връзка върви, не рядко всичко се променя. Това не е просто любовта, която губите. Също нещата от ежедневието се променят. Да бъде, че сте използвали заедно и сега се разпадате. Или че човек не вижда родителите на своя очакван от сега на рождените дни и официалните празници. И преди всичко, какво ще кажеш за общия кръг от приятели? Ако споделяте правото в средата?

Разбира се, кръгът на приятелите е компрометиран, когато една двойка се отдели. Само ако не сте се разпаднали, но в спора обикновените приятели се чувстват претоварени бързо. Трябва да вземете парти? Можете да останете неутрални?

И е третирал партньор на другите mies, след това автоматично увреденото лице, на което се държи кръга от приятели? Или кръгът на приятелите се разбива добре и спретнато в "приятелите му" и "техните приятели"? А какво да кажем за местата, където сте прекарали свободното си време с приятели или в две: кръчми, ресторанти, фитнес, паркове и др.? След това направете петдесет и петдесет?

Без жертви не работи

Въпроси относно въпросите и един е сигурен: наистина блестящ към него и без тази или другата жертва, нещо е в най-редките случаи. Толкова често, колкото създава Езиартнер да остане приятели. Иска да означава: толкова добре, колкото никога! Разбира се, всеки трябва да реши сами как той е проектирал новия си живот. Кои приятели, които поставяме за себе си - моля, кажете го и къде взема предвид Еспартнер.

Така че? За щастие има няколко класически случая и насоки, където можете да се ориентирате:

Bff и приятеля

Ясно е: Вашият BFF трябва да стои до него и най-добрия му приятел. Но: Човек не може да изисква най-добрия приятел от сега на лък около бившата сила и вече не говори с него. Толкова много толерантност трябва да се приложи поне след оцеляване на любовта на любовта. Дори ако не пада леко.

Приятелската двойка

Специален случай: Ако винаги сте изразходвали споделени двойки вечер с няколко досега. Какво правиш сега? Ако се срещнете с един от новите сингли? И ако някой от тях директно носи нов партньор на старата двойка, също трябва да бъде разгледан: старите приятели могат дори да бъдат новият партньор или новия партньор? И можете ли да ви дадете такава бърза промяна? В идеалния случай чакате, докато вълните са изгладили и малко време е преминал.

Вашите роднини, неговите роднини

Никой няма да има нищо против, ако ви хареса бивш тън, за да продължите - така след разделяне - контакт с него. Но това не е правило. Защото в крайна сметка родителите са парти и в идеалния случай ги държат на детето си като нещастен и сяра. Но тези, които искат да запазят контакта с родителите, братята и сестрите и другите роднини на неговия Empartner, трябва да опитат поне.

Местоположение Приятели

Не на последно място, има приятели, които знаят от кръчмата му, от своя спортен клуб или от колежа му. Хора, които се срещат в определени ситуации, защото имат общо хоби, същата работа или подобни предпочитания. Тези приятели обикновено не са толкова стегнати, че наистина се вкарват в отделянето. Те бяха преди свободни приятели и ще бъдат след това. Обикновено дори и за двете.

Любими места

Почти толкова важно - и се отглеждат към сърцето като приятелите - са обикновен фаворит. Любимият магистрат зад ъгъла, коренната кръчма ... Как да се справя с това? Как да споделяте тези места по-долу, когато разделяте? В края на краищата, никой не иска да бъде на живо, ако бившият се занимава с дата в бившето стъбло. Тук помага само да отрече кой кога ще преминем в бъдещето и кои места, които се избягват сега. Също така трябва да е ясно: което има разделение или умишлено искано или искало, не трябва да бъде твърде високо за него, а да направи другия (поне за момента).

Добри приятели, лоши приятели

Както и да е, обработва го: разделянето не означава, че кръгът от приятели наполовина или трябва да го възстанови напълно. Приятели, които пееха с изградения и сляпо изчезват и победиха на неговата страна, обикновено не бяха близки приятели. Поне не е добър. Въпреки това, приятелите, които смели сложното време на разделяне и нови послания, смело показват, че са наблизо.

Човек не трябва да забравя едно нещо: хората идват и отиват. Човек не трябва да бъде твърде висок до старите пъти скоби и постоянно мехурчета мехурчета, така че тъжно се разделя. Но можете да се доверите, че ще намерите нови приятели. Най-късно нов партньор има нови вълнуващи контакти и приятели. Животът продължава и навън има много хубави хора, които могат да открият за себе си. И: Който остане с партньора си, така че ежедневието остава, както е, прави нещо нередно. Така че главата нагоре! Всичко ще бъде наред!

Също така на Gofeminin: Tattoo Motifs да се влюби

Също така на gofeminin: татуировка мотиви да се влюби: 111 татуировки шаблони за вдъхновение
© Istock