Кой е най-добре детето му? Това немско реално шоу вече е ядосан сега

"Моето дете, вашето дете" е заглавието на противоречиво шоу, в което образователните методи се поставят върху тестовата пейка.

Новото шоу на телевизионната станция VOX в момента осигурява мощен разговор. На детето ми, детето ви - как имате?трябва да се реши как изглежда правилният образователен стил. Много голяма цел, като се има предвид как може да изглежда различно образованието на децата. Тъй като не е изненадващо, че родителите се разстройват от излъчването преди началото.

Всеки епизод се среща двама родители един срещу друг. И двете обучават своите ръце в напълно различен начин: стриктно или насипно, справедливо или решаващо, демократично или авторитарно. Кандидатите посещават помежду си у дома и критикуват образователния стил един на друг. Със сигурност има сериозни различия, както и може би някои прилики са открити.

Според VOX кандидатите не оценяват самостоятелно, но също така и "зрител", който е позволено да преследва и коментира събитията. Този "Съвет" се състои от напречно сечение на хора: стари и млади, двойки и сингли, родители и деца. От тях, в края на краищата, всеки има право да даде горчица си и да каже кой образователен стил в своето мнение е по-добре.

Това не е тайна, която е съставена от образованието на децата. Всеки има мнение и всеки държи нещо друго правилно. Има няколко книги и съветници по образователни стилове - експертът се кълне да образова децата си колкото е възможно по-строг, понякога трябва да ги оставите колкото се може повече свобода.

Показването на реалността е само на 13 години. Април, но вече е силно противоречиво. Какво означава всичко? Можете ли да закърпите образователните стилове толкова публично, колкото "правилно" или "погрешно"?