Кой иска да разпространи къщите, обикновено има за цел комарите

Закуските са безвредни летящи насекоми в биологичното зоологически смисъл, хранене с растителни изделия и вода. Особено в Южна Германия под това име обаче са включени всички сто карти, които се случват в Европа. Да управлявате "реални" комари, да помогнете на фундаменталните знания за имотите.

Закуските се правят концептуално в партита

За щракане това са безвредни комари, които са по-големи от комарите и нямат интерес към човешката кръв. Средно, дължината на тялото на змията е средно четири сантиметра. Mosquito с 1,5 сантиметра са значително по-малки и следователно също по-лошо. Почти винаги, използването на белия дроб се нарича лакизии като змия или шивач. Комарите е по-добра алтернатива.

Комарите като измамниците са до спирачките, вероятно най-непопулярните насекоми на нашата планета. Чрез техните гравюри могат да бъдат прехвърлени различни заболявания, които смятат себе си в умерения централен европейски климат. Чрез отровата, вещество срещу кръвосъсирването, сърбеж и подуване се срещат различни степени.

Знанията за свойствата на комарите помагат за преследване

Комарът е привлечен от светлината, се прилага само условно. Вашето ръководство е вашето обоняние. Които комарите са активни, особено при здрач, лежи на биологично време, което не се дължи на светлина. За повечето видове комари са тогава храна и ловно време. В близост до източници на светлина миришете целите си. Следните свойства дават инструкции за това как вредителите са най-добре да разпространяват и преследват:

 • Светливите извори се интересуват от комари
 • По-малко студена и повече топлина малко повече
 • Светкавица и вятър не обичат комарите
 • Комарите се основават на миризми
 • Феновете прикриват произхода на миризмите
 • Произнасят дюзите на тялото привличат особено

Свойства и поведение за преследване

Човешката пот и изпотяване са доминиращите фактори, които причиняват връщане назад и ужилване. Следните ограничения помагат за избягване на шевове:

 • Души и дюзи за тяло намаляват
 • Силно ароматизирани и сладки сестрински и измиващи вещества се избягват
 • Яденето на етерични масла около хората изпаряване (маслени лампи, тамян пръчки)

Често пренебрегват последиците от комарите на Chandom, които упражняват феновете. В тропиците въздушната турбуленция стои ясно преди охлаждащия ефект поради комарите. Комарите могат просто да не се определят, когато идват миризмите. Феновете с голяма сила разпределят комарите допълнително за аеродинамични причини.

Защитни и превантивни мерки за експулсиране

Облекло с дълги ръкави и дълги панталони служат като механична бариера за задържане на комарите. Светли цветове са за предпочитане, дори в случай на съмнение комарите са добре разпознати. Що се отнася до миризмите на тялото, неутралната миризма поне привлече комарите.

 • Потни спокойни дрехи
 • Не използвайте силно парфюмирани детергенти и омекотител за лятно измиване
Съвети и трикове Избягвайте достъпа до постоянни води наблизо. Коклети, локви, реггентове и птичи бани покриват или празни.