Чист джакузи: как да донесат водния оазис на предния човек

Whirlpool носи много радост и уелнес в собствените си четири стени, но той също подготвя малко работа. Защото хигиената и чистотата, разбира се, са на първо място, когато става въпрос за отпускане на неограничено! Който обича да лежи в калцирана, мръсна вана? Така че се сблъскват с работата и джакузите редовно почистват наистина силно, така че благосъстоянието не стимулира.

Защо трябва редовно да почиствам джакузина си?

В джакузи, не само вар и мръсотия се съхраняват във времето, но и остатъци от сапун. Това дава частично мазен, частично порест слой, който не просто изглежда грозен грозен! Не, в тази среда, микробите и вълните спори се чувстват максимум.

  • Прочетете също - така чисти фуги за баня
  • Също така четете - така почистете банята с оцет
  • Прочетете също - така почистете ставите в банята

Между другото, той може дори да дойде на функционални увреждания, когато дюзите и линиите се запушват с времето. В някакъв момент той дори започва да смърди, и това наистина не иска човек.

Затова информирайте себе си, когато купувате джакузи за това как я поддържате чист. Почистването включва не само най-важните дръжки след употреба, но и по-големи действия за почистване на редовни интервали.

Как най-добре да почистя джакуч?

Индивидуалните джакузи са винаги свързани със специални почистващи препарати, които са най-подходящи за съответния модел. Да се ​​разграничат джакузи с автоматична функция за почистване и продукти без това практично допълнително.

Намерете съответно своя препарат, така че той се вписва перфектно с вашата лична гореща вана. Въпреки това, когато просто замърсяване на повърхността можете да използвате и следните полезни домашни средства, ако материалът е резистентен на киселина (Z.Б. Керамика):

  • оцет
  • лимонена киселина
  • бакпулвер

Така че почистете джакузи без автоматична функция за почистване

След всяка употреба, изплакнете усилвателя ви джакузи с топла вода и избършете повърхността с кърпа. Вани от акрил толерират без абразия, киселини или абразивни гъби!

Също така разтворителите трябва да бъдат табу в джакузи, включително по духа. Използвайте специален агент за студено освобождаване за редовната основна заплата, която носи на повърхността, приятна за блясък.

За почистване и дезинфекция на дюзите и тръбите напълнете ваната с топла вода и добавете специалния почистващ препарат. След това оставете системата да премине през четвърт час. След това изплакнете всичко с чиста вода.

Почистете джакузина с вградена система за почистване

Интегрираната система за почистване улеснява работата малко далеч. Напълнете подходящото отделение с течен или твърд дезинфектант и натиснете десния бутон: това се случва! По-подробни инструкции могат да бъдат намерени в инструкциите за употреба.

Съвети и трикове Избягвайте някои добавки за баня във вашия джакузи, които съдържат, например, масло или силно пени. Така линиите и дюзите могат да добавят, така че е вероятно скъп ремонт. Инструкциите за употреба обаче помагат.