Как да намеря издръжливи дрехи за малките ми ракове?

Не държат дънките по-дълги от три кръга на игра, когато Léon се излива на паузата? Тогава може би е време да инвестирате в по-стабилни дрехи, така че да не се налага да подновява гардероба на любимите си любими на всеки три месеца. Моля, обърнете внимание на нашите съвети и изберете предимно висококачествени дрехи, защото те продължават много по-дълго. И не забравяйте: по-малко е повече! С други думи, предпочитате да купувате по-малко, по-трайни дрехи.

Неразрушими панталони

Вероятно вашите кълнове като всички деца на възрастта си редовно по-ярки панталони на коленете. За да избегнете такива неудобства, първо трябва да внимавате да изберете особено трайни материали. Някои майки привличат потомството си, например през цялата година зимните модели, тъй като те са много по-здрави от светлите летни тъкани. В Vertbaudet, дори и асортимент от "неразрушими панталони" е разработен. Те са специфично твърди панталони за деца от две години. Тези модели са достъпни като случайни товари или права рязане. Те са тествани за устойчивост на износване на повишените тестове и тестове за откриване на потенциално опасни вещества, заверени от Бюрото на френската компания Veritas. Тъй като те са съкратени много добре, марката е наградена през декември 2013 г. на изложбата "Le Spot des Effurun Mum" на голямата иновационна цена.

Умело подбрани материали

Друга решаваща точка в търсенето на гардероб Ultrarobuster е изборът на материал. Така вълната се топли, но не е особено практична, защото има риск дрехата да е недостатъчна по време на измиване. За да избегнете зли изненади при отваряне на вратата на пералната машина, обикновено е препоръчително да се избере модел с 30% акрил. И просто трик: разтрийте пуловер в магазина нещо - ако той вече е крак, той вече няма да бъде значителен за нула време! Обратно, можете да инвестирате защитени в дрехи от технически материали, които обикновено са много устойчиви. Търсите ли дрехи, устойчиви на атмосферни влияния? Почти неразрушаема класика е яке от качулка от масло. И накрая, опитайте се да изберете естествени материали като органичен памук, ако е възможно. В синтетични материали една изпотяване, при което бактериите се размножават или могат да предизвикат дразнене на кожата. Освен това, след известно време ще откриете, че заваряването води до жълтеникаво обезцветяване на тъканта, която не може да бъде премахната.

Внимателно обработени шевове

Ако искате да отидете безопасно, за да си купите висококачествен продукт, трябва да обърнете специално внимание на обработката и особено на шевовете. Няма нищо неприятно, отколкото тениска, чието изрежение започва след три изнота. Също така идеалните са бутоните, които не са зашити с машината, но на ръка. Тествайте шевовете в магазина, като покриете дрехата. Ако вече има нишки, не се използва твърда нишка и краят на соса е тежко зашит, трябва да предпочитате да оставите покупката.

Добре нарязани облекла

Добре нарязаните дрехи предлагат предимството, че могат лесно да бъдат пренесени за цяла година, а понякога и дори повече от сезон. Обратно, качествено малките дрехи често са слабо нарязани и следователно твърде малки. И нещо говори за интелигентно рязане: той не концентрира детето в движенията си. В допълнение, опасността е по-малка, че дрехата е разкъсване, особено при покритие.

Пластир за подсилване на силно напрегнатите работни места

Помнете пачовете, които видяха нашите майки на лакътя и коленете? Този метод все още е актуален днес. С такива подкрепления не само пукнатини могат да бъдат избегнати: и животът на облеклата може да бъде удължен, ако нещо се случи.