Как работи джакузи?

Не винаги трябва да бъде класически джакузи, ако искате собствена джакузи. Спа баня е идеална за вас, когато нямате място за джакузи поради липса на градина или несъществуваща тераса на покрива. По отношение на функционалността обаче хибридът се различава малко от класическия.

Форма и размер

Една от най-големите разлики между джакузитата и джакузитата е размерът. Те са значително по-малки, така че да се вписват лесно в интериора и да не изчерпват товароносимостта на помещенията. Поради тази причина те се съхраняват в две форми:

  • Ъглова баня
  • удължена вана

Тези форми могат лесно да бъдат интегрирани в банята в комбинация с класическите размери за конвенционалните вани. Можете дори да замените нормалната вана с джакузи, ако по друг начин нямате място за джакузи. В зависимост от модела дори не се нуждаете от допълнителни връзки, тъй като това е затворена система. Това също се отразява на разходите за електричество за използване на джакузито.

Функция: Съвети

1. Масажни струи

Разбира се, джакузитата и джакузитата са оборудвани с масажни струи. Компонентът позволява функцията, която е характерна за класически джакузи на първо място. Както обикновено, масажните струи могат да бъдат адаптирани към вашите собствени предпочитания и да осигурят приятна баня, дори ако във водовъртежа няма толкова място, колкото във водовъртежа. За тази цел дюзите са поставени така, че да могат да развият пълния си ефект при легнало положение.

2. нагревател

Голямо предимство на джакузито е, че няма нужда от отопление. Разбира се, има достатъчно модели, които са допълнително оборудвани с отопление, но не е необходимо. В банята водата се охлажда много по-бавно и следователно може да се наслаждавате по-дълго. Това може значително да намали разходите за електроенергия. Ако искате модел с отопление, се използва по-малко електричество, тъй като джакузито е монтирано вътре в стаята.

3. място

Ваните на джакузи не са подходящи за по-големи човешки колекции. В повечето случаи 2 души имат място, за да се насладят на джакузина заедно. Това се дава от формата. Отново, по-специално за вашата баня, място от 2 души е напълно достатъчно.