Как работи snapchat? 7 гениални хакове и съвети за приложението TREND

Независимо дали искате най-накрая да знаете какво има с това ново приложение "Snapchat", или защото просто искате да подобрите уменията си - тук сте на правилното място!

Instagram, Facebook, Twitter и Co. Стоки вчера - има нова звезда в небесния медии и т.н. Hype вече ни хвана изцяло и известно време сме абсолютни снимки. Нищо чудно, защото гениалният пратеник е наистина най-бърз сред всички приложения за социални медии. Можете да споделяте снимки под формата на снимки или кратки видеоклипове с приятелите и последователите си.

Ако това е цялата нова територия за вас - но вие абсолютно искате "щраквате" - тогава ще ви обясним тук, както работи, как да го използвате правилно и какви са тайни хакове и трикове, които трябва да знаете абсолютно!

Какво е snapchat някога?

Snapchat е безплатно приложение, което можете да изтеглите на вашия смартфон. Това ви позволява да изпращате и публикувате видеоклипове и снимки на приятели. Гениалния? Нищо не се съхранява завинаги, но изчезва след уникален поглед или максимум 24 часа (по-късно). Snapchat е чудесен начин да споделяте моменти от ежедневието ви, събития или пътуване с приятели и познати!

Как работи Snapchat?


Ако сте изтеглили приложението, трябва първо да се регистрирате и да изберете потребителско име, при което приятелите ви могат да ви намерят по-късно. При стартиране, фотоапаратът автоматично е активиран на вашия смартфон (лявата снимка). На този екран можете да намерите иконата на духа (циркул) към вашия профил (дясно изображение) и може да добавите приятели.

В допълнение, левият екран е този, който използвате, за да направите записи. Като държите спусъка (кръг надолу в средата) можете да записвате видео до 10 секунди. След това можете да изпратите тези снимки на един или повече хора или да публикувате публично в така наречената ви история. Частните пратки и видеоклиповете могат да се играят максимум два пъти, докато записите в историята остават до 24 часа.


Изтривайки от изгледа на камерата наляво, можете да разгледате историите, които приятелите ви са публикували. Отлити от кърпички, земя в "входящата поща", където всичките ви получени и изпратени щранове са изброени.

Pimp вашите щраква: Snapchat Filter & Co.

Можете също да добавите текст, емоjis, рисунки и много други за вашите щранове. След като направите запис, възможностите ви са безкрайни. Вземете си щракате, докато ви харесва. Можете също така да поставите хубав филтър на Shapchat през изображението, като избършете наляво или надясно на изображението и да добавите време, скорост или температура и възпроизведете записани видеоклипове в бързо напред, бавно движение или назад.


В допълнение, на някои места - или за специални поводи и официални празници - имат възможност да добавите така наречените "геотаги". Просто трябва да се уверите, че сте включили местоположението си.

Защо абсолютно се нуждаете от snapchat?

Шестте най-добри причини за това вече сме изброени тук. Но най-важната причина за Snapchat Ние!


Ако ни последвате, можете да видите най-новите продукти на тенденцията всеки ден, много забавни пъзели и нормалната лудост от редактора. Можете да ни намерите под потребителското имеGofeminили нашия SNAP код. Просто задайте фотоапарата в приложението към гореспоменатия QR код и докоснете екрана.

Snapchat трикове и хакове, които трябва да знаете!

1. Използвайте няколко филтъра


Нормален филтър не е достатъчен? Няма проблем! Изберете филтър (например, времето), задръжте го с пръст и след това избършете допълнително, за да добавите друг филтър (например черно и бяло).

2. Тайно правят снимки на екрана?

Snapchat е доста уловен и споделя друг потребител, когато сте направили скрийншот на своя щракване. Но това също може да се справи! Просто изтеглете съответното Snap и след това включете телефона си на режима на самолета или офлайн, преди да го погледнете. Ако направите снимка на екрана, изпращачът никога няма да знае за това.

3. Филтър за лицето си!


Със специални филтри и ефекти можете да използвате лицето си "modify" в Snapchat. Направете себе си за еднорога, древността за секунди с 50 години или снимате лазерни лъчи от очите ви - въображението ви не са граници. За да използвате филтрите, уверете се, че сте активирани под "Настройки". След това отваряте Snapchat в режим на самостоятелно и задържите пръста си, докато натискате лицето си, докато лентата се отвори с ефекти до спусъка.

4. Монохромен фон

Виждали ли сте някога щраквания, които имат монохромен фон и ви питат как работи? Супер лесно! Просто изберете емотика с подходящ цвят и го дръпнете голям с два пръста, докато той покрива цялата картина.

5. Подобрете текста!

За съжаление, текстът на Snapchat има лимит на знака само под 30 знака - но можете да се справите с iPhone! Отворете бележките си в мобилния телефон и създайте нова бележка, в която поставяте някои параграфи. Тези празни печки маркират и след това копират. Ако ги поставяте в текстовото поле в Snapchat, имате няколко реда повече за текст!


Няколко прости съвета за въвеждане на текста: Ако натиснете "t" до горния дясно, текстът става по-голям. Ако след това докоснете сами текста, можете да оцветете цвят с цветна скала. Черно или бял текст? Също! Докоснете малко място на лентата и дръпнете пръста си направо в долния десен или ляв ъгъл и го пуснете.

6. Готина музика във видеото

Видео? Да, за предпочитане с музика! Това също не е проблем с Snapchat. Просто изберете песента, за да се появи в щракване и да го пусне. След това отваряте приложението Snapchat и вземете видеоклипа си. Песента автоматично работи във фонов режим!

7. Връзка към профила на Snapchat

Наскоро можете да свържете директно към профила си на Snapchat. Връзката винаги изглежда същата - задната част, която просто заменяте с името на профила си. Ето връзката към профила на Gofeminin Snapchat: // www.Snapchat.com / add / gofeminin