Как може да се използва умно пръчка за коляно??

Етажът до коляното има тенденция да придава на таванските помещения повече жилищна площ от тези под покрив, който е изравнен със стрехите. Въпреки това, колкото по-ниска е стената на коляното, толкова повече се огъва използването на помещението. Как може коляното да може да използва умно?

Използвайте смислената пръчка на коляното

Едно нещо е ясно: стаята е пред пръчката за коляното и остава по-ниска от "истинската" хол. С "истинската дневна тук е тук от 2 метра височина на осветлението, за която пълният 100% от наема може да бъде кредитиран. В доходоносното използване на пръчка за колянна пръчка трябва да включва неизбежните кофи и разходка в коляното. Има смисъл по тази причина:

  • Също така четете - как може да се увеличи коленете?
  • Също така прочетете - така облечете коленете
  • Също така прочетете - как да хартиете колянна подложка
  • насочени към страниците на живот
  • рядко се използва настаняване

Следните строителни и мебелни опции са се доказали в този смисъл:

  • Легло
  • Обрив
  • Шкаф

Легло

Ако пръчката на коляното е с минимална височина около един метър, лесно може да се постави легло върху нея. Разбира се, предпоставката е да нямате склонност към клаустрофобия. Тъй като наклоненият покрив, който започва директно над лицето, може да се почувства доста ограничителен. По-спестява място пространството да се постави по дължина на леглото до стената на коляното; по-малко стеснява се позиционирането на късата страна на леглото. И разбира се да изберете този, който е на нивото на стената като крак на крака!

Поради специфичната за вида си дължина, пейка може първоначално да изглежда подходяща идея. Но само ако стената на коляното е достатъчно висока, за да се облегне на нея без огъната глава.

Шкаф за съхранение

Шкаф за съхранение или нисък рафт е популярен и изпитан за използване на стая за коляно. The / който може или. трябва да го изградите сами, защото едва ли има нещо готово за стаи до коляното с индивидуални размери. Във всеки случай нищо не се изравнява с наклонения таван. Килер или рафт за съхранение на тази ниска височина е дългосрочен успех, особено ако през цялото време не държите там нужните неща. Безредиците изчезват зад чистите врати на шкафа, а книгите, които се взимат от време на време, са декоративно на рафтовете през повечето време.

Сервант

Шкафовете са от една страна модерни, от друга страна те също могат да се комбинират с шкаф за съхранение. Това намалява мястото за съхранение в килера. Но ако искате да имате дълго място за съхранение на вещи или декоративни предмети като лампи, вази за цветя и миризливи купички, ще можете да го преодолеете.