Как да се изгради къща на наклона

Ако искате да построите къща на склона, може да можете да се насладите на хубава гледка към долината след това. Преди да обърнете внимание на някои неща. Например, висящата собственост трябва да бъде достатъчно закрепена.

Шарговете предлагат някои предимства и недостатъци

Изграждането на къща на наклона носи някои предимства. Може да се насладите на много хубава гледка към долината. Въпреки това, те често трябва да купуват това предимство, често е скъпо, а именно от някои недостатъци, които възникват при изграждането на строителството на наклона. Така че основата обикновено трябва да издържа на специални товари, като повишаване на налягането от почвата и евентуално чрез влага. В допълнение, не всяка сграда е подходяща за строителството.

  • Също така четете - постройте къща на наклона с гараж
  • Също така четете - постройте къща на наклона с поддържаща стена
  • Също така четете - изграждане на дървена ограда на наклона с прости средства

Какво трябва да имате предвид, ако искате да построите имот на наклона

Всъщност има някои неща, които трябва да обърнат внимание на това как, например, следното, преди началото на сградата на къщата:

  • Подравняване на имота
  • необходимите усилия за изграждане на имота
  • Висяща вода и евентуално слой вода
  • Създаване на строителна площадка
  • изолацията, особено от основата в наклона
  • по-късното строителство на къщата
  • Разликите във височината вътре и извън

В зависимост от стимула и вашите идеи относно желаната от вас къща, ако е необходимо, трябва да се обмислят някои други неща.

Към индивидуалните точки, които трябва да обмислите

В зависимост от подравняването, по-късно имате много сянка или много слънце по-късно. Последното е особено в случая с къщи в южно положение. Счита, че в допълнение към привеждането в съответствие и наклонът на имота има значително влияние върху обстоятелствата. Трябва да се подценява в никакъв случай усилията, които могат да възникнат, когато имотът е построен върху наклон. Не забравяйте да определите дали дадено развитие има смисъл и ако е така, с какви усилия. На земята или. Неговата природа трябва да бъде разгледана точно така, че да можете да оцените по-късните усилия възможно най-точно.

Фондацията и изолацията

Не трябва да се подценява, ако влагата, която може да възникне на наклон, например чрез отпадъчни води или вода. Може би трябва да се направи особено добре изолирана основа за защита на сградата от слоя се появява. Ако е донякъде по-нисък парцел, може да тече в силен дъжд по избор на по-големи количества вода върху имота. Не трябва да се забравя усилията в създаването на строителната площадка, която може да бъде много голяма.

Структурата на къщата

Мислите ли за по-късното изграждане на къщата и доколко сградата трябва да бъде изградена в наклона. Hillside е вероятно много силно забележим в по-късната конструкция и ориентацията на отделните стаи и по този начин цялата жилищна площ.