Как да тласнеш павиране камъни

Павинг камъните са много издръжливи и здрави, както и податливи на мръсотия и щети. Уплътнението може да направи лекарство тук, така че настилката да остане много по-дълга и по-устойчива на метеорологични условия.

Защо уплътнението за тротовни камъни има смисъл

Павинг камъните имат отворени пори, които могат да проникнат в влага и мръсотия. В резултат на това те са склонни към увреждания и трябва да бъдат достатъчно защитени. Това може да се направи, например, под формата на уплътнение или импрегниране, чрез което получават някои предимства:

  • Също така четете - слой за камъни за настилка
  • Също така четете камъни за терасата
  • Също така прочетете - Цени за камъни за настилка
  • Значително по-ниски разходи за почистване и грижи
  • Павираните повърхности остават по-добре защитени
  • Инсумативи за растения като водорасли и мъхове
  • Мръсотията често може просто да се отдалечи или да изтрие
  • Избягват се постоянни петна
  • Няма проникване на влага

Какво може да се извърши печат за камъни за настилка

Уплътняването гарантира, че нито мръсни частици, нито влагата могат да проникнат в порите на камъните на настилката и по този начин камъните са по-добре защитени срещу външни влияния. Те получават специализирани агенти в специализираната търговия, които са съобразени с някои каменни видове. Обърнете внимание на избора на дясното печат, например тези за естествен камък, бетон или други каменни видове. Между другото, така наречените нанопасители са много популярни, през които водата кървене и подовата настилка е ефективно защитена срещу засаждане.

Важно е цялото почистване преди печата

Печат действа като вид невидим щит на повърхността на камъните за настилка и осигурява пълно уплътнение. Това обаче може да работи само ако повърхността е старателно почистена преди печата. По този начин трябва да обърнете специално внимание на ставите и също така напълно да ги почистите, освен ако печат, така че печатът да може да действа безупречно.

Получават защита с редовно уплътнение или импрегниране

Алтернативно на уплътнение, през който повърхността е снабдена със защитен слой, разбира се, те могат също да използват импрегниране. Ако решите за това, лечението определено трябва да се повтори редовно, така че да имате постоянна защита за камъни за настилка или. Вземете подхода си.

Относно това, което трябва да обърнете внимание на печата

В допълнение към задълбочено почистване преди действителното уплътнение, трябва все още да обръщате внимание на няколко неща, така че да получите добър резултат и подът е добре защитен след запечатване. След почистването трябва да оставяте пода на пода, например, преди да приложите печата. Приложението може да се направи, например, с ролка или четка. Въведете земята само когато уплътнението е напълно изсушено. Също обърнете внимание на подходящо време. Така уплътнението трябва най-добре да се извърши при по-високи температури, така че земята да може да бъде изсушена сравнително бързо и може да се използва отново.

Редовно почистване след запечатване или импрегниране

Редовното почистване е много по-лесно и спестяване на време след запечатване или импрегниране, но все още трябва да се извършва редовно.