Как можете да плавате половите плочи

Повечето подови настилки са положени плаващи. Това се отнася и за подови настилки като слоеве под формата на OSB плочки или други подови настилки като ламинат. Плаващото полагане на подовите покрития носи следните предимства:

  • Звукът при извършване на пода не може да бъде прехвърлен от пода на пода върху стената.
  • Плаващото полагане е необходимо и за създаване на необходим обхват с работни материали като дърво.
  • Също така четете - легла етаж плаващ - какво означава това?
  • Прочетете и етаж с кладен план и рефериране
  • Също така четеш - Етаж: Защо лежи керемиди?

Как да отида, ако поставите лежните плочи на земята

Когато поставяте най-доброто със задната стена на стаята в левия ъгъл. Най-добре е, ако дори подравните първия ред с насока. Само с прави стени и точни ъгли е възможно да подравните плочите на самата стена. Поставете първия ред чинии с пружината до стената. За да се създаде най-ненатрапчивата щанга, можете да изрежете пружината дори с плочите в първия ред. В много неправилна карта обаче това обикновено не е достатъчно. В този случай трябва да прехвърлите контура на стената до горните плочи на първия ред и да ги изрежете съответно.

Важно: достатъчно разстояние до стената

В плаващото полагане на подови настилки трябва да адекват достатъчно разстояние до стената, например с дървени клинове, ингвинални участъци или използване на специални разделители. Не забравяйте да запазите около 15 милиметра широка връзка. За да свържете плочите заедно, най-добре дават на някакъв паркет към горната буза на жлеба на следващата полагащ плоча и след това свържете плочите с жлеб и перо. Ако е необходимо, можете внимателно да работите с Pewterwood и чук за свързване на сигурна връзка. Всяко избягване на лепилото трябва да бъде унищожено веднага с влажна кърпа. Когато поставяте втория ред, трябва да спазвате достатъчно компенсиране на плочите на първия ред. Най-малко 40 сантиметра трябва да се поддържат така, че подът да е по-късно достатъчно стабилен и не може да възникне нежелани кръстосани съединения. Ако земята е напълно положена, лепилото трябва да изсъхне за около 24 часа преди да се приложи защитно уплътнение.