Ние се побъркваме: Момичетата Гилмор се завръщат на нашите екрани

Пищяща аларма в нашите офиси: Дългоочакваното продължение на Gilmore Girls наистина е наблизо!

Момичета, вземете дистанционното управление, защото телевизионният бог най-накрая ни чу: Има нови епизоди "Gilmore Girls "! Така че, по всяка вероятност. Но наистина този път! Това, което дълго време се обсъждаше, но след това беше отхвърлено като слух, сега най-накрая изглежда се сбъдва. Понастоящем услугата за стрийминг 'Netflix ' води преговори със създателите на поредицата за четири деветдесетминутни епизода.

Попадате от радост, нали??Как точно Лорелай и Рори, които са знаели как да ни подслаждат всеки ден от 2000 до 2007 г., се завръщат в съзерцателната Stars Hollow и на нашите екрани, все още никой не знае. Или може би един човек, а именно действителният творчески ум зад шоуто, Ейми Шърман-Паладино. Американецът беше написал първите шест сезона от успешния сериал около отбора майка-дъщеря, но си тръгна след разногласия по договора в края на шестия сезон. Според собственото й изявление тя никога не е била доволна от края на поредицата.

Слуховете за предполагаем филм „Момичета от Гилмор“ или продължение на поредицата я подклаждаха отново и отново. „Исках нещо различно за Рори“, каза Шърман-Паладион пред Entertainment Weekly за края на поредицата. "Но по-скоро не бих казал (какво планирах да направя), защото, ако трябваше да има филм, щях да се потопя отново точно в тези планове - и тогава щях да бъда в поправка (ако го бях разкрил предварително)."

Така че сега най-накрая изглежда, че е реалност и ние вече дъвчем всичките си нокти с вълнение. Също така дали всички актьори наистина са там след всякакви прояви на любов към сериала. Алексис Бледел и Лорън Греъм, които сформираха екипа майка-дъщеря, вече изразиха интереса си към американските медии. Скот Патерсън, по-известен като Люк Дейнс, и Кели Бишоп, известна още като Емили Гилмор, също искат да бъдат там.

Но ще трябва да се справим без някои знаци. Едуард Херман, който играеше дядото на Рори, почина миналия декември. Мелиса Маккарти, която в продължение на много години играеше най-добрата приятелка на Лорелай Суки, вероятно няма да намери време, тъй като вече е направила холивудска кариера.

Въпреки това очакванията ни са огромни. Накрая остри като бръснач, весели, бързи и супер бързи разговори между жените Гилмор. Така че нямаме търпение!

И за да можете да съкратите малко времето за чакане, най-доброто, което можете да направите, е да вземете нашия тест и да разберете коя серийна героиня сте!