Ние сме луди по него: Малкият Ели наистина е нещо много специално

Интернет обича малкия четириседмичен Ели. Специалното за малкия човек? Той няма нос.

На 4. На 1 март малкият Ели видя бял свят в Алабама (САЩ). И едва когато лекарите сложиха бебето в ръцете й, майка му Бранди Макглатери установи, че малкият й син няма нос. Като тях 'Ал.com 'разкри, тя извика на лекаря, когато видя Ели за първи път: "Нещо не е наред. Той няма нос."Но лекарят успя веднага да успокои майката, защото Ели беше добре.

Ели беше започнал да диша сам, през устата си. За него не беше пречка, че нямаше нос. Въпреки добрите жизнени показатели, Ели е преместен в близката "Детска и женска болница ", където е непрекъснато наблюдаван от лекари и медицински сестри. Майка Бранди се тревожеше. Но тъй като лекарите на детскаканкуас винаги могат да я осигурят отново, Ели мина добре. И всички медицински прегледи потвърдиха впечатлението за лекарите.

Въпреки самостоятелното дишане, лекарите взеха тромпет за пет дни след раждането, така че Ели падна още по-лесно. "Оттогава" казва майка му, "е още по-щастливо бебе."Синът на Бранди е един от 37 известни случаи с тази малформация. Само един от 197 милиона деца страда, като Ели, "пълна вродена arhinia", т.е. липсваща назална пещера, липсващата обонятелна система и просто липсващия външен нос.

Въпреки липсващия нос и благодарение на секцията на въздушната тръба, Brandi може да кърми малкия Ели и дори е първата майка, която бебето все още е бебе с въздушна тръба.И нещо друго ви кара да се надявате. Тя успя да намери контакти с други жертви в интернет. Майка в Ирландия, чиято дъщеря също страда от болестта на Ели. 23-годишно и 16-годишно, и двамата могат да живеят без големи ограничения. Така вашият Ели ще може да живее. Той ще може да порасне.

Родителите все още не искат да се подложат на операция, която би позволила на малкия да има нос. От една страна, защото обичат сина си, със или без нос, и от друга страна, защото биха искали да му позволят да вземе това решение. Само когато той е достатъчно възрастен, за да вземе съзнателно решение за или против операция, родителите всъщност искат да я обмислят.

Сега, четири седмици след раждането си, на малкия човек най-после му е позволено да се прибере с родителите си за първи път. Това е страхотна и трогателна история на смело малко момче и неговите не по-малко смели родители. Пожелаваме на семейството целия късмет на света.

Можете да видите видео за малката Ели тук!