Искаме да живеем! Актрисата София Вергара е съдена за собствените си яйца

Не, не сме го измислили.

Това е може би най-щурото дело за всички времена. Във вторник Ник Льоб, бивш годеник на актрисата София Вергара, известен от „Съвременното семейство“, заведе дело срещу нея - от името на замразените й ембриони. "Ема " и "Изабела ", както се наричат ​​в делото, имат право на живот. О, да, добре сте прочели.

Как може да се случи това? Имаше време, когато София и бившият Ник бяха щастлива двойка. Решението да има деца един ден беше в стаята. София, тогава на 41 години, и Ник решиха да замразят оплодените яйца. И двамата подписаха договор, в който се посочва, че само ако и двамата се съгласят, че двете яйцеклетки могат да бъдат пренесени до изчерпване с помощта на сурогатна майка.

Льоб изисква единствено право върху яйцеклетките

Но през май 2014 г. връзката се разпадна. Бихте си помислили, че темата за децата между Ник и София веднъж завинаги ще е останала в миналото. Не за Ник Льоб обаче. Сега той заведе дело в щата Луизана от името на неродените си деца. Трябва да знаете, че Луизиана е една от много консервативните държави и има специални права за защита на замразени ембриони.

Делото от името на двете замразени яйца не е първият опит на Льоб да ги спаси. Малко след раздялата той заведе дело в щата Калифорния за защита на яйцата. Но съдията реши в полза на София Вергара. В настоящия съдебен процес Loeb сега изисква единственото право върху яйцеклетките и правото да ги развие по-нататък и да ги пренесе в срок."Той също така иска София Вергара да заплати всички разходи, които възникват в този контекст.

София, която е омъжена за актьора Джо Манганиело от миналата година, обяви чрез адвоката си, че би искала да замрази яйцата за неопределено време. И това, според актрисата, трябва да е краят на цялата история.

Още по-голямо потомство на знаменитости: