Къде може да има теч на водното легло??

Вашето водно легло тече и нямате представа къде е течът? Искате да поправите водното си легло, но не знаете как да започнете?
Разберете тук защо водните лехи се чупят и кои области е най-вероятно да се счупят.

Как може да се счупи водно легло?

Има няколко причини за теч във водното легло.

  • Прочетете също - Поправяне на дупка на водното легло
  • Прочетете също - водно легло или матрак - какво говори за какво?
  • Прочетете също - водно легло да или не?
  • Вероятно най-очевидната е механичната сила, напр.Б. чифт ножица или игла или пила за нокти, лежащи на леглото, случайно пробити в матрака. За да предотвратите това, трябва да избягвате да имате остри предмети на леглото възможно най-много.
  • Честа причина е мръсотията. Ако има зърна пясък или малки камъни директно върху виниловата повърхност, те могат да атакуват повърхността чрез триене и в крайна сметка да я повредят. За да предотвратите това, е важно редовно да почиствате виниловата повърхност.
  • Вратата за пълнене също може да изтече. Това се случва главно, когато стане крехка и напукана. Трябва да предотвратите това с редовна грижа с продукт за грижа за винил.
  • При по-старите водни легла понякога може да изтече заваръчен шев. Редовната грижа също предотвратява това.

Къде може да има течове??

За да откриете теча, трябва да натиснете малко върху матрака, за да може водата да изтече от теча. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да потърсите две: единият човек седи на матрака, а другият търси.
На първо място, когато търсите теча, трябва да проверите всички шевове. Ако не можете да намерите това, което търсите, проверете гърлото за пълнене. Ако и тук всичко е сухо, проверете повърхността и всички страни. Ако и тук не можете да намерите нищо и течът е под матрака, първо трябва да източите достатъчно вода, докато можете да вдигнете матрака и да погледнете под него. Дано сега откриете теча.
Можете да разберете как да го закърпите сами тук.

Кога трябва да се свържете с професионалист?

Поправянето на течове в заваръчните шевове е сложно. Тук не е достатъчен обикновен винил. Така че ако вашето водно легло изтича по шев, има смисъл да наемете специалист, който да го поправи.
Дори и да не можете да намерите теча, няма да избегнете контакт с професионалист.

Съвети и трикове В никакъв случай не трябва да източвате водата, ако водното Ви легло тече. Без вода в матрака няма да можете да намерите теча!