С какво се хранят сребърните рибки?

Сребърните рибки не са здравословни за хората. Напротив, ядат неща, които могат да ни навредят. Техните хранителни навици обаче също могат да причинят големи щети на нашия инвентар и обзавеждане.

Какво привлича сребърни риби на подредената маса?

Сребърните риби растат само до 10 мм. Някои хора смятат, че едва ли могат да причинят някаква вреда. Но сребърните рибки ядат почти всичко, което лежи на дъното или това, което могат да достигнат.

  • Прочетете също - Могат ли сребърни рибки да плуват?
  • Прочетете също - може ли сребърна рибка да лети?
  • Прочетете също - Може ли да хапе сребърна рибка?

Сребърните рибки са с прякор "Захарен гост", което показва предпочитанието им към сладки и нишестени храни. Ако нищо от това не е на разположение, се използват други опции за храна и те могат да преживеят по-дълги периоди на глад.

Менюто на сребърните рибки

Любима храна въглехидрати

Те са една от любимите храни на сребърните рибки. Изпуснатите галета, захарните кристали или смолистите мечета са деликатеси за сребърни рибки. Затова, ако е възможно, не оставяйте никаква храна да лежи наоколо и пазете всичко, което е паднало. Това включва и остатъци от храна за животни. Ето защо сребърните рибки често се срещат в кухнята

Лов на прахови акари

Сребърните рибки обичат да ядат акари от домашен прах, които се срещат във всеки апартамент. Екскрементите от акари от домашен прах са една от най-големите опасности за страдащите от алергия към домашен прах.

Прахосмукачка за пърхот и коса

Цялата ни кожа се обновява напълно в рамките на 4 седмици. Това означава, че непрекъснато губим най-малкия пърхот, къпане и душ, дори когато се движим. Сребърен риболов Те предлагат разнообразно меню, както и фантазия за коса и животно.

Книгите поглъщат в думата буквално

Изтънченост на книгата, страници на вестници или снимки също са сред предпочитаните храни със сребърна риба. Гумецът между тях се яде и около принтера, който се разклаща.

Wallpen създава желания

Пики и лепило под тапети за предпочитане са взети като захар. Тапетите над основите също предлагат предпочитано отстъпление за сребърната риба. Тук спите на ден, както в Schligaffeland.

Дори и сребърните риби отиват в гъбите

Където е топло и влажно, гъбичките не са далеч. Те също принадлежат към менюто на сребърната риба. Ето защо, винаги трябва да мислите за премахване на мухъл в случай на нападение от сребърни рибки.

Съвети и трикове Silverfish всъщност не са насекоми, които представляват риск за здравето, тъй като те също ядат акари и плесени. Те обаче могат да оставят трайни щети на други предмети, така че с тях трябва да се бори.