уау! Магията на бременността в наистина уникални снимки

Бременност е специален опит за всяка жена. Разбира се, тя иска да запази паметта за това по много специален начин. Американски фотограф имаше идеята и силата от очакваните майки красиви русалки.

Американският Адам Опрес е снимал дълги събития като сватби, рождени дни или други събития. Но това беше твърде скучно за него. Искаше да опита нещо ново. Искаше да прави снимки на бременни жени. Но дори и тук не искаше да предприеме стандартни изстрели, всички тях. Той се носеше нещо, което никога преди не бе виждал. Идеалната идея беше за Адам Квази пред входната му врата.

Адам идва от Флорида, израснал в пряка близост до водата, винаги се чувстваше свързана с елемента. И така, идеята за фотографиране на бременни жени под водата. Защото водата дава на жените много специален поглед. Тя също е част от целия живот и не можеше да постави бременна майка на сцената.

И наистина, снимките, които Адам прави от бременните русалки имат нещо магическо. Те излъчват спокойствие, удовлетворение и спокойствие. Тези снимки наистина илюстрират магията на бременността по уникален начин.

© Адамоприсфото.к.к