Намаляване на рамката - така ги прилежи на новия етаж

Когато сложите ново подово покритие, то трябва да се движи под рамката на вратата и да не се удари в рамката. Това просто изглежда по-добре. Но така, че настилката се вписва под рамката, трябва да го съкратите. Това е доста лесно.

Къси рамки на вратите, без да ги разширяват

Като цяло имате възможност да разширите рамката на вратата, за да ви съкрати и да ги възстановите над новия етаж. Но това причинява само излишна работа и разходи, защото те трябва да пренасочат отново рамката. Следователно, скъсяване на рамката в вграденото състояние.

Имате нужда:

  • молив
  • тиксо
  • Мултитол или
  • фин ръчно трион със странична дръжка или
  • сянката
  • Фина шкурка

1. Височина

Първо, маркирайте колко далеч искате рамката. Свързваща лента над приблизителната височина на рязане, след това поставете елемент на новия етаж, покрит с ударна звукоизолация до рамката и разкъсване на височината с молив.

2. Наклон

Ако трябва само да изрежете рамка, ръчно е достатъчно. Така че можете да отрежете плоски, трябва да използвате фин трион с cranked, кабриолет дръжка. Тогава той не е на път.

Ако обновявате цяла къща и с нова подова настилка, има смисъл да си купите мултитул или сенчесто съединение (последното може да се използва и за дървени тавани и настилката сами, многото, от друга страна, е Подходящ за всички малки режещи работи по вградени части).

Сега можете да видите рамката до желаното измерение. Лепилната лента предотвратява дърветата или покритието върху шишките.

3. Изрязана крайна почивка

Сега новият ръб може да е малко слава. Затова вземете парче фино шкурка (размер на зърното 120-150) и карайте няколко пъти над ръба. Но не изстържете рамката. Просто трябва да почистите рязането леко.