Zoff в Пиетро и Мелиса? INSTAGRAM POSTS подготви феновете да се тревожат

От туртелите между "любовния остров" - кандидат Мелиса и Пиетро Ломбарди, нищо не е станало, Пиетро е дал кошница Мелиса. Твърди се, че двамата са се разделили в доброто, но най-новите им статии от нестаграма хвърлят въпроси.

Мелиса на "любовния остров" и Пиетро Ломбарди отдавна доминираха заглавията. Певицата погледна датирастото с ентусиазъм и се надяваше, че Мелиса няма да намери подходящ партньор там, за да може повече да опознае Pietro повече.
Но нищо не излезе от ентусиазма. След някои частни срещи с Мелиса, Пиетро обяви в Instagram, че няма да е готов за връзка. Предполага, че той липсва времето.
Пиетро стресираше тогава, че Мелиса и той се разпаднал в доброто и въпреки всичко, което все още е в контакт. Но сега най-новите публикации в Instagram на двамата повдигат въпроса дали те наистина разбират себе си, както и те твърдят.

Озадачаващи думи в Instagram

Мелиса, публикувана в историята на Instagram след това, казвайки (преведена от английски): "Вредните хора не са проблемът. Дайте им ключ към вашата духовна и емоционална къща е проблемът."

Дали Мелиса с вредни хора Пиетро казва? Малко след това Пиетро е публикуван в историята си: "Честен и отворен Хората губят много, но не и лицето им)."Това е, разбира се, което не може да означава, но може да се тълкува, че Пиетро иска да се защитава.