Гост на зимна сватба: какво трябва да нося?

Вие сте поканени на зимна сватба и не знаете какво трябва да носите? Тук са красиви идеи за облекло, които ви държат топли и изглеждат шик.

Повечето младоженци избират сватба през пролетта или лятото - особено когато сватбата трябва да се проведе на открито. Но и сватбите в по-студените сезони вече не са рядкост днес. Но какво трябва да се постави само като гост?

Докато през лятото можете лесно да вземете въздушната рокля и пастелни цветове, оформянето през зимата обаче е малко по-трудно. В края на краищата, не искате да замръзвате, но все пак изглеждате достатъчно елегантни. Казваме ви най-добрите съвети за това, което можете да носите като гост на зимна зима. Плюс красиви идеи за облекло към адстала.

Дясната рокля за зимна сватба

Рокля е абсолютната класика на сватба. И дори ако празникът се проведе през зимата, разбира се, не е нужно да правите без. Въпреки това, вашите летни рокли трябва да останат в килера, защото не са наистина подходящи за зимни сватби.

OPTIMAL за студени дни са maxi драйвери с дълги ръкави - най-добре направени от нещо по-дебел материал, като кадифе или памук. В допълнение, висококачествените дрехи са по-добри от, например, Summery Carmen Show.
Така че не замръзвате, трябва да бъдете под роклята в допълнение към чорапогащник (наличен тук в Amazon) или носете гамаши. Между другото, те са задължителни за късо облекло. Например, който предпочита кратката версия, може да ги комбинира до превишаване на велур.

Погледнете този пост в Instagram

Снощи за тайната @COPARD PARTY ????? COPARDPARTY REDCARPETCOLLECT COPARDDIAMONDS DISPLAY / AD

Принос, разделен на Caroline Daur (@Carodaur) на 12 май 2018 г. в 6:41 PDT

Wagon Wagon Station: Maxirock + Rolli

Вместо да хващате към роклята, разбира се можете да изберете пола. OPTIMAL за зимна сватба течаща плисета в средата или maxilänge - с радост в гланцовата оптика. Ако полата вече е обемна, горната част трябва да бъде тънък. Тесен прах, направен от кашмир (z.Б. От Amazon) или класическа блуза, подходяща перфектно със зимния сватбен вид. Много важно: отгоре в полата!
Бакшиш: Носи по-тънка риза или тяло под пуловер или боди. Блузата. Ако трябва да е топло на по-късен час, когато танцувате, можете да свалите просто.

Открихме любимата си скала в АСО. Хоп тук.

Погледнете този пост в Instagram

Пуловерите и плисета са идеалната комбинация ?

Принос, разделен на Оливия Палермо (@oliviadapalermo) на 27 ноември 2019 г. в 9:31 PST

Гащеризонът е оптималното парче за зимна сватба

Роклята и полата са твърде готини или не сте като тип рокля? Няма проблем, защото дори един елегантен панталон изглежда да изглежда супер шик на сватба. Чудесна алтернатива за зимните сватби са гарнитури. Едните части са не само супер удобни, но могат да изглеждат изключително стилни и шик, особено в комбинации с високи обувки.
Също така в гащеризона: създава модел с дълги панталони и ръкави! Особено хубаво за сватба са гарнитура с дантела, от кадифе или в гланцова оптика. Но и просто отидете едно парче - можете да стигнете до вас с поразителни бижута и обувки.

Бакшиш: С този гащеризон на Na-Kd сте перфектно привлечени като сватбен гост.

Погледнете този пост в Instagram

Тази вечер калтъчният костюм @germalina ✨

Принос, разделен на куенца субсични (@kenzas) на 21 октомври 2017 г. в 10:19 PDT

Гост на зимна сватба: кои обувки годни?

Красивите сандали за каишка, които сме носили през лятото все още на сватба, не са наистина подходящи за празника през зимата. Но кои обувки рисувам като гост на сватба през зимата?? И накрая, само краката трябва да останат топли.
Решението: Боти! Прави кожени модели, както и ботушите на глезена с тънки параграфи изглеждат изключително елегантни - и дори с посочена шапка, която можете да носите без опасения на сватба.

Който не иска да прави без помпи или високи токчета, въпреки минуските, просто атакува тънки чорапи или чорапогащи. Тъй като чорапите във високи токчета са се развивали за известно време от абсолютното не-отивам на истинската тенденция.
Важно: Избира незабележими, много деликатни чорапи (не плета!) в черно или тези в блестяща метална оптика. Те са достатъчно изявление, но в същото време елегантен за празничен повод.

Погледнете този пост в Instagram

Църквата на Прада

Принос, споделен от Камил Charriere (@camletter кариера) на 5 май 2019 г. в 11:31 PDT

Кои цветове се носят като гост на зимна сватба?

По принцип, както при лятна сватба: бял и сметана принадлежат към булката! Затова гостите трябва да се въздържат от тези цветове (освен естествено булката е изразила нещо друго).
Докато на сватба през пролетта и летните пастелни цветове са напълно подходящи, меките бонбони не работят толкова добре през зимата.
Големите цветове за елегантна зимна сватба, обаче, са: Бордо, тъмно синьо, ела зелени или метални цветове.

Блейзър, палта и сътрудничество.: Кое сако се вписва?

Роклята и обувките са заседнали - но кои яке сега го дърпат? В края на краищата, не искате напълно да покривате истинското облекло със сакото, нито да разрушите погледа. Най-добре е да привлече сватба с шик блейзър. Има малко по-лесно с по-голям модел.
Разбира се, можете също да вземете деликатна жилетка. Но уменията - особено ако те са прекалено дълги или спокойни или вълната изглеждат почти взети - бързо изглеждат доста.
За на открито или за сватбата в църквата, можете да носите класическа вълнена палто. Особено елегантни са модели с права, които варират до средата на бедрата. Поставя тук върху неутрални цветове като черни, сиви или кафяви и висококачествени тъкани.

В якета или парка, от друга страна, трябва да правите, без да виждате страхотно хладно в ежедневието, но направете по-малко от празнични поводи като сватба.

Също така на gofeminin:

Стайлинг капан! В тези роксоди трябва да поддържат сватбени гости
Какво да нося като трото? Най-красивите дрехи и най-големите оточни грехове
Тенденции с булчински рокля: това са най-красивите сватбени рокли на годината